Even rust

Ik waardeer af en toe een momentje voor mezelf; even met een boekje of anderszins helemaal tot rust komen. De keuzen in Iran zijn dan: een hotel of op een desolate plek met een tent. Een hotel is de makkelijke optie, maar dat betekent wel dat je binnen of in een stad zit. De tent genoot nu de voorkeur omdat ik dan lekker buiten kon zijn en de motor de broodnodige liefde kon schenken (ondertussen was mijn snelheidsklokje er ook mee opgehouden en was de stekker van mijn koplamp gesmolten…) Daarom ben ik de bergen ingereden waar ik, op een ‘gesprekje’ met wat schapenherders na, heb genoten van een dagje rommelen aan de motor en alleen zijn. Iets wat de herders overigens totaal niet begrepen, maar uiteindelijk toch hebben geaccepteerd. Maar niet nadat ze een kampvuur voor me maakten, hadden laten zien wat zij allemaal met hun motoren konden en wat thee te hebben gezet 🙂 https://www.dropbox.com/l/4k3MJjKZ3CU6Y4vqUOYZCa?

5 gedachten over “Even rust”

  1. Heerlijk weer wat van je gehoord te hebben. Volgens mij heb je inmiddels al laten zien dat deze reis een onvergetelijke ervaring heeft opgeleverd. Overigens was het goed dat je een kort berichtje via je tracing system hebt kunnen geven, waardoor het gezegde “geen bericht, goed bericht” weer van toepassing was.
    Veel plezier en blijf voorzichtig.

  2. Fijn weer wat van je te horen. Ook goed om te zien, dat de mensen zo gastvrij zijn! We blijven je volgen, is echt leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s